Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

zoltoreanu_paul 
	    	Utilizator

zoltoreanu_paul 
	    	Utilizator	    

ContSters22096 
	    	Utilizator

ContSters22096 
	    	Utilizator	    

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

Ana-Maria  Dutescu, Avocat
 Ana-Maria  Dutescu, Avocat 	
			 anca_mic	                   

Buna ziua
Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)
	                    anca_mic	                   

Buna ziua
Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)

emy2001	                   

va rog frumos daca imi puteti da si mie un raspuns.
am facut un imprumut de nevoi personale nu am mai putut sa-l achit,iar acum mi se pune sechestru pe ... (vezi toată discuția)
	                    emy2001	                   

va rog frumos daca imi puteti da si mie un raspuns.
am facut un imprumut de nevoi personale nu am mai putut sa-l achit,iar acum mi se pune sechestru pe ... (vezi toată discuția)

Anghel Liviu	                   

Am doua credite pe nevoi personale la doua banci de 20 de mii de euro pe 10 ani.Am platit timp de trei ani jumate,dar acum nu mai pot plati ptr ca nu mai am ... (vezi toată discuția)
	                    Anghel Liviu	                   

Am doua credite pe nevoi personale la doua banci de 20 de mii de euro pe 10 ani.Am platit timp de trei ani jumate,dar acum nu mai pot plati ptr ca nu mai am ... (vezi toată discuția)