avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nevinovat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nevinovat

buna ziua.eu sunt un om foart important dintr-un oras mare.ca sa ``scape de mine``,pentru ca detin actiuni majore in cele mai mari afaceri din oras,mi sa inscenta o grava infractiune.art 198.a fost organizat un flagrant,dar politistii au intervenit prea rapid,crezand ca deja am intretinut realtia sexuala cu minora,eu nici macar atingando.mi sa facut dosar penal,in instanta am iesit nevinovat,deoarece raportorul ginecologic a iesit virgo intacta,iar ea a declarat ca nici macar nu i-am propus nimic.ceea ce este adevarat.am 64 ani,si de 12 ani sunt ipotent,dovedit medical.

mama fetei(politista)ea a depus plangerea.fata,fiindu-mi o fosta eleva,m-a oprit si ma rugat sa o duc acasa.pusa d emama sa.

acuma,e fiind nevinovat,printr-o decizie irevocabila(curtea de casatie B)cui cer dune,deoarece am fost mediatizat.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:45, 10 Iulie 2010
Pana la instanta acest dosar,aceasta cauza a trecut prin mainile mai multor organe,respectiv, politie , parchet...
Daca a ajuns in instanta,la intocmirea rechizitoriului, au existat elemente despre savirsirea unei infractiuni...:)
Sustineti ca mama presupusei victime este politista...?!
In ce priveste daunele ...materiale sau morale...pentru mediatizare nu cred ca aveti sorti de izbanda...:)
Parintilor minorei care raspund pentru faptele ei.Cine depune plangerea raspunde pentru fapta sa!!!!!Puteti cere daune civile tinand cont de pozitia dv. dovedita.Daca procesul penal nu era definitivat atunci instanta civila va respingea actiunea,asa aveti sanse!!!!
Ultima modificare: Vineri, 9 Iulie 2010
Serban Tanase, Consultant asigurari
am primit SUP de la procuror,instanta a mentinut decizia pana la bucuresti,si asa a si ramas.in sentiinta scrie ca probele au nulitate absoluta.si ca am fost cercetat ilegal. nu stiti cam cat se cere daune?informativ va rog.multumesc.
Celei care v-a acuzat (politista!). Dar de ce nu ati facut-o la instanta la care s-a judecat fondul? Puteati emite propriile pretentii.
Poate nu erati sigur de rezultatul genicologic.
Nu cred ca erau politisti acei care au organizat un flagrantul pe art. 198.
va multumesc pentru rapunsuri.nu am fost sigur de expertiza.scrie ca minora nu a avut realtii sexuale recenta.politistii au insistat aupra faptului ca am intretinut un act sexual ora,si m-au incadrat la 198,este corect 198.sau 202?nu au avut nici un martor,minora a declarat ca nu am intretinut nici un fel de sex si ca nici macar nu am pomenit de asa ceva.au vrut doar sa ma faca deras.

imi puteti spune cat pot sa cer?

Alte discuții în legătură

Latura subiectiva. elena48 elena48 s-ar putea ca infractiunii,potrivit art 198 cp. sa ii lipseasca latura subiectiva?intreb deoarece instanta a decis ca ii lipseste latura subiectva. ``numitul ... (vezi toată discuția)
Relatii intre o minora (13 ani) si un baiat (16 ani) - ce urmari poate avea in caz de esec? Cristia10 Cristia10 As dori un sfat in urmatoarea situatie (a unor cunostinte): Fata (virgina) - 13 ani a intretinut relatii sexuale cu un baiat de aprox 16 ani (neimpliniti) in ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor clemeelen clemeelen Sunt intr-o relatie cu o persoana de 14,mult timp ea mi-a spus ca are 16 ani ,iar acum am aflat varsta reala,parintii nostri ne stie si nu au nimic impotriva ... (vezi toată discuția)