avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere impotriva agentului de politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere impotriva agentului de politie

vreau sa depun o plangere impotriva unui agent de politie care m-a injurat si a vrut sa ma loveasca, acesta nu s-a legitimat si la sectie a sters filmu cu incidentu, film facut de un prieten cu telefonul mobil
Cel mai recent răspuns: kotoy , utilizator 13:17, 12 Iulie 2010
Incercati sa duceti tel la un service ptr a va recupera filmuletul sters si apoi depuneti plangere penala ptr purtare abuziva la parchetul de pe langa tribunalul judetean precum si la inspectoratul judetean de politie .
ma puteti ajuta cu un model de plangere ? ma gandeam ca mai intai sa ma duc la politie sa fac plangerea sa vb cu comandantul lui, dar nu cred ca o sa ii faca mare lucru. se poate recupera filmuletul ?
domnule( Kotoy..:)) ) se pot rcupera datele pierdute sau sterse,mai ales daca au fost inregistrate pe card.mergeti la un specialist.



PLÂNGERE PENALÃ

(introdusa la organul de urmarire penala,politie)

Domnule Prim Procuror,

Subsemnatul .............................., domiciliat in ..........., str. .........., nr. ..., bl. ..., ap. ..., judetul ............, formulez prezenta plangere penala impotriva faptuitorului ........................., domiciliat in ............, str. ............, nr. ..., bl. ..., ap. ..., judetul ..........., pentru savarsirea infractiunii de ................, prevazuta si pedepsita de art. ... C. penal.

Motivele plangerii:

In fapt, la data de ............., ora ..., locul .............., faptuitorul ..........................., a savarsit ........................ .
Prejudiciul pe care faptuitorul mi l-a creat prin savarsirea infractiunii este de ............. si se compune din ................................ .
In drept, fapta constituie infractiunea de ....................., prevazuta si pedepsita de art. ... C. penal.
In dovedirea plangerii, inteleg sa ma folosesc de urmatoarele probe: proba cu acte si urmatorii martori:
- ......................., domiciliat in .............., str. ............, nr. ..., bl. ..., ap. ..., judetul ............;
- ......................., domiciliat in .............., str. ............, nr. ..., bl. ..., ap. ..., judetul .............



Data ................ Semnatura reclamantului

....................


DOMNULUI PRIM PROCUROR AL PARCHETULUI DE PE LANGA JUDECATORIA ........................


sper sa va descurcati.
multumesc.am cateva nelamuriri.

In fapt, la data de ............., ora ..., locul .............., faptuitorul ..........................., a savarsit ........................ . aici povestesc toata actiunea detaliata ? faptul ca m-a injurat, ca a vrut sa ma loveasca, ca i-a sters filmu prietenului meu? cand scriu ca m-a injurat scriu si ce mi-a zis sau asta nu conteaza?
scrieti cu detalii,tot ce sa intamplat.sa scrieti si martorii.trebuie 2.

Alte discuții în legătură

Model plangere violare de domiciliu ariana03 ariana03 buna ziua ma puteti ajuta va rog cu un model de plangere in cazul savarsirii infractiunii de violare de domiciliu. va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Plangere penala abuz in serviciu nelu2 nelu2 Buna ziua unde pot gasi si eu un model de plangere penala pentru abuz in serviciu contra intereselor personale? Multumesc. (vezi toată discuția)