avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Raport anual ANRMAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Raport anual ANRMAP

nu am inteles exact cum se calculeaza valorile ,,declarate" din raportul anual al achizitiilor prin SEAP.
Cele doua valori, prin SEAP şi ,,declarate". Prin SEAP e clar, dar ,,declarat"?
Ce anume valori intra la coloana respectiva?. Toate contractele sau toate contractele, mai putin utilitatile(en. electr, gaz,etc.) Celellalte contracte care nu se pot face prin SEAP(Posta Romana, alte servicii), unde se evidenţiaza?.
Va rog mult, daca stie cineva sa ma lamureasca.
Merci!
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:05, 13 Iulie 2010
In raportarea din SEAP se evidentiaza toate contractele incheiate in urma unor proceduri derulate conform OUG 34/2006. "Declarat" este nr. si valoarea la care ati ajuns dvs. in urma centralizarii datelor. SEAP este centralizarea automata a datelor de catre sistem. Apar diferente intre cele doua din cauza ca sistemul nu centralizeaza datele din erate si nu numai(la primele anunturi de acord-cadru de ex. valoarea contractelor subsecvente se introducea cu erata si nu se totalizau de catre sistem).

Evidenta achizitiilor care se incadreaza la art. 242-249 se tine separat de catre AC si se prezinta la solicitarea ANRMAP.
Ultima modificare: Marți, 13 Iulie 2010
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport anual anrmap 2011 D_alina D_alina Buna ziua! Anul trecut am atribuit prin SEAP in acord cadru de furnizare, in urma caruia am incheiat 2 contracte subsecvente. Valoarea acestor contracte am ... (vezi toată discuția)
Fisa furnizori declarati castigatori biankka biankka Buna ziua am si eu o intrebare Am un control la achizitii si contabilitate si printre altele mi se solicita fisa furnizorilor declarati castigatori Aveti ... (vezi toată discuția)
Raport anual anrmap alextarfulea alextarfulea va rog sa imi spuneti si mie de unde se descarca formularul de raportare anuala catre anrmap, ca pe site-ul lor nu l-am gasit.si daca se poate care este data ... (vezi toată discuția)