avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Raport anual ANRMAP 2011
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Raport anual ANRMAP 2011

Buna ziua!
Anul trecut am atribuit prin SEAP in acord cadru de furnizare, in urma caruia am incheiat 2 contracte subsecvente. Valoarea acestor contracte am introdus - o in SEAP, prin alegerea butonului "Adauga contract subsecvent". In raportul contractelor atribuite in anul 2011 nu apar aceste valori, decit cea a acordului cadru. In ce coloana a acestuia trebuie sa completez aceste valori: la contracte subsecvente - ONLINE sau contracte subsecvente - OFFLINE? Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 12:51, 19 Ianuarie 2012
Offline sau ONLINE se completeaza in functie de cum s-a derulat procedura -offline sau online.
Parerea mea este sa nu va grabiti cu publicarea, in fiecare an ANRMAP -ul modifica formatul centralizatorului cu cateva zile inainte de 31 martie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport anual anrmap soledad soledad nu am inteles exact cum se calculeaza valorile ,,declarate\" din raportul anual al achizitiilor prin SEAP. Cele doua valori, prin SEAP şi ,,declarate\". Prin ... (vezi toată discuția)
Raport anual anrmap alextarfulea alextarfulea va rog sa imi spuneti si mie de unde se descarca formularul de raportare anuala catre anrmap, ca pe site-ul lor nu l-am gasit.si daca se poate care este data ... (vezi toată discuția)
Fisa furnizori declarati castigatori biankka biankka Buna ziua am si eu o intrebare Am un control la achizitii si contabilitate si printre altele mi se solicita fisa furnizorilor declarati castigatori Aveti ... (vezi toată discuția)