avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice raport anual anrmap
Discuție deschisă în Achiziţii publice

raport anual anrmap

va rog sa imi spuneti si mie de unde se descarca formularul de raportare anuala catre anrmap, ca pe site-ul lor nu l-am gasit.si daca se poate care este data limita de trimitere a acestuia.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alextarfulea , utilizator 18:55, 29 Februarie 2012
Anul trecut am facut asa :
1 m-am logat la SEAP cu contul autoritatii contractante
2: in sectiunea "Administrare" am ales “Centralizator rapoarte”
3: am apasat butonul “Adauga” apoi “Creion” .
4: am completat raportul si l-am salvat.
5: intr-un final, dupa ce l-am verificat, am apasat butonul “Trimite raport”

raportul :

[ link extern ]

Termenul de trimitere este 31.martie :
Conform HG 925, modificata de HG 834/2009 , privitor la monitorizarea atribuirii contractelor de achizitie publica :
ART. 99
(1) Monitorizarea atribuirii contractelor de achiziţie publică se realizează de Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice, pe baza informaţiilor cuprinse în anunţurile de participare şi de atribuire, precum şi a informărilor prevăzute la art. 101.
(2) Autorităţile contractante au obligaţia transmiterii către Autoritatea Naţionala pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice a unui raport anual privind contractele atribuite în anul anterior.
(3) Informaţiile solicitate se transmit în format electronic, conform formatului standardizat care se pune la dispoziţie prin intermediul SEAP, cel mai târziu până la data de 31 martie a fiecărui an.

Aveti grija, ca de regula ANRMAP modifica formatul cu cateva zile inainte de 31 martie. Sunt curios ce se intampla pentru cei care l-au transmis deja in vechiul format...
multumesc pt informatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de oferta servicii in cadrul proiect posdru (partener autoritate publica) carmenbucur carmenbucur Suntem o institutie publica, partenera in cadrul unui proiect Posdru. Trebuiesc achizitionate servicii formare profesionala din anexa 2B in val>30 000 ... (vezi toată discuția)
Raport anual anrmap 2011 D_alina D_alina Buna ziua! Anul trecut am atribuit prin SEAP in acord cadru de furnizare, in urma caruia am incheiat 2 contracte subsecvente. Valoarea acestor contracte am ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice -termene publicare paula manta paula manta Buna ziua, Am nevoie de ajutorul vostru. Sunt la inceput in domeniul achizitiilor publice si nu gasesc... daca exista un termen intre publicarea in SEAP a ... (vezi toată discuția)