Daniel Coman 
	    	Avocat

Daniel Coman 
	    	Avocat	    

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

Sirbu  Cristina 
	    	Avocat

Sirbu  Cristina 
	    	Avocat	    

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat	    

nu uita ca aceea colega este martorul tau in cazul in care vei ajunge la politie.dar nu ne-ai spus ce ai declarat!!!!!!!!!!!
 Sirbu  Cristina 
	    	Avocat

Sirbu  Cristina 
	    	Avocat	    

minsmindel	                   

Am spart niste produse intr-un magazin si au facut plangere impotriva mea .
Agentul care ma interogat mi-a  aratat probele video si photo suma fiind de 600 ... (vezi toată discuția)
	                    minsmindel	                   

Am spart niste produse intr-un magazin si au facut plangere impotriva mea .
Agentul care ma interogat mi-a  aratat probele video si photo suma fiind de 600 ... (vezi toată discuția)

stefangsn	                   

Am fost prins de curand de catre agentii de paza a unui magazin de haine, inainte sa ies din magazin, cu haine sustrase fara sa le platesc,(erau intr-o ... (vezi toată discuția)
	                    stefangsn	                   

Am fost prins de curand de catre agentii de paza a unui magazin de haine, inainte sa ies din magazin, cu haine sustrase fara sa le platesc,(erau intr-o ... (vezi toată discuția)

PaulB17	                   

Buna seara,as dori si eu sa stiu ceva,acum ceva timp(3,4 luni) 2 prieteni au savarsit o infractiune de talharie,Unul avand varsta de 17 ani a lovit persoana ... (vezi toată discuția)
	                    PaulB17	                   

Buna seara,as dori si eu sa stiu ceva,acum ceva timp(3,4 luni) 2 prieteni au savarsit o infractiune de talharie,Unul avand varsta de 17 ani a lovit persoana ... (vezi toată discuția)