Ioan Alexandrescu 
	    	Alte profesii

Ioan Alexandrescu 
	    	Alte profesii	    

Ioan Alexandrescu, Alte profesii
 Ioan Alexandrescu, Alte profesii 	
			 Bawer 
	    	Utilizator

Bawer 
	    	Utilizator	    

nucu$ 
	    	Utilizator

nucu$ 
	    	Utilizator	    

nucu$, utilizator
 nucu$, utilizator 	
			 Bawer 
	    	Utilizator

Bawer 
	    	Utilizator	    

jamesbond12	                   

Buna seara.
Am fost implicat intr-un accident rutier, fara victime, in care eu am fost vinovat.
Am fost la constatare amiabila cu persoana pagubite.Ea si-a ... (vezi toată discuția)
	                    jamesbond12	                   

Buna seara.
Am fost implicat intr-un accident rutier, fara victime, in care eu am fost vinovat.
Am fost la constatare amiabila cu persoana pagubite.Ea si-a ... (vezi toată discuția)

ionut1919	                   

pot fi dat in judecata pt o dauna desi am polita rca ? am fost sunat de cel pe care l-am tamponat acum cateva luni si mi-a zis ca vrea sa recupereze dauna de ... (vezi toată discuția)
	                    ionut1919	                   

pot fi dat in judecata pt o dauna desi am polita rca ? am fost sunat de cel pe care l-am tamponat acum cateva luni si mi-a zis ca vrea sa recupereze dauna de ... (vezi toată discuția)

CRISTIAN N-I	                   

Buna seara, in 2013 am accidentat usor pe X, cu toate ca, culpa a fost comuna, am facut constatare amiabila si ne-am dus la politie, eu mi-am luat amenda fiind ... (vezi toată discuția)
	                    CRISTIAN N-I	                   

Buna seara, in 2013 am accidentat usor pe X, cu toate ca, culpa a fost comuna, am facut constatare amiabila si ne-am dus la politie, eu mi-am luat amenda fiind ... (vezi toată discuția)