avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovarea functionarilor publici de la studii medii ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovarea functionarilor publici de la studii medii la studii superioare

in anul 2009 am absolvit facultatea de administratie publica de scurta durata. mentionez ca sunt salariata de 13 ani in cadrul unei primarii comunale cu functia de asistent social incadrata ca referent gradul III(!!!!!!!!!!!!!). Am solicitat trecerea de la studii medii la studii superioare pentru incadrarea corespunzatoare... de anul trecut , dar pana in prezent nu am primit nici un raspuns(cerere catre primar)#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Medeea Iliescu , Consilier juridic 19:19, 7 August 2010
Promovarile sunt suspendate pana la 31.12.2010.
Si nici nu veti putea fi promovata. Pentru atributiile dvs. se cere Facultatea de asistenta sociala, nu Facultatea de administratie publica.
justicemn a scris:

Promovarile sunt suspendate pana la 31.12.2010.

In ce lege se prevede?

In 69/2010:(
as dori sa stiu in ce act normativ sunt suspendate promovarile in grad si clasa deoarece din cunostintele mele nu exista asa ceva. In legea 69/2010 se refera la ordonatorii principali de credite care doar in anumite conditii trebuie sa sisteze promovarile !
Promovarile nu sunt sistate ,iar Facultatea de administratie publica nu vad de ce sa nu fie valabila pentru activitatea de asistenta sociala,ca doar tot o activitate de administratie e si asta.

Alte discuții în legătură

Ce sanse sunt ca sa mai lucrez ca asistent social? prudance prudance Am terminat o facultate (de stat) cu specializarea asistenta sociala acum doi ani. Ni s-a spus ca sunt multe posturi de asistenti sociali in primarii pentru ca ... (vezi toată discuția)
Functionar public cu atributii de asistent social irinna irinna Suntem un grup de functionari publici care lucram intr-un serviciu public de asistenta sociala din cadrul unei primarii si ne aflam in urmatoarea situatie: ni ... (vezi toată discuția)
Incadrare cu probleme ! gandreea gandreea Buna ziua, Am terminat in anul 2008 Ingineria produselor alimentare si am obtinut si licenta (respectiv 5 ani la zi), in finele anului 2008 m-am angajat in ... (vezi toată discuția)