Daniel Coman 
	    	Avocat

Daniel Coman 
	    	Avocat	    

Florin_76 
	    	Utilizator

Florin_76 
	    	Utilizator	    

Daniel Coman 
	    	Avocat

Daniel Coman 
	    	Avocat	    

Florin_76 
	    	Utilizator

Florin_76 
	    	Utilizator	    

Daniel Coman 
	    	Avocat

Daniel Coman 
	    	Avocat	    

Daniel Coman, Avocat
 Daniel Coman, Avocat 	
			 b54pui	                   

sunt angajat la o firma in contractul de munca scrie ca lucrez 8 ore pe zi eu lucrez 14 ore si alte nereguli vreau sa imi dau demisia trebuie sa stau in ... (vezi toată discuția)
	                    b54pui	                   

sunt angajat la o firma in contractul de munca scrie ca lucrez 8 ore pe zi eu lucrez 14 ore si alte nereguli vreau sa imi dau demisia trebuie sa stau in ... (vezi toată discuția)

Viviana Savulescu	                   

daca un angajator ma convoaca pentru o cercetare disciplinara, iar eu intre timp imi dau demisia  cf. art 79 alin. 8 (pentru ca angajatorul nu isi indeplineste ... (vezi toată discuția)
	                    Viviana Savulescu	                   

daca un angajator ma convoaca pentru o cercetare disciplinara, iar eu intre timp imi dau demisia  cf. art 79 alin. 8 (pentru ca angajatorul nu isi indeplineste ... (vezi toată discuția)

amelieandrea	                   

Este posibil sa imi dau demisia la zi in circumstantele in care angajatorul nu ofera salariul la data prevazuta in contract?? (vezi toată discuția)
	                    amelieandrea	                   

Este posibil sa imi dau demisia la zi in circumstantele in care angajatorul nu ofera salariul la data prevazuta in contract?? (vezi toată discuția)