avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amrugamintea de a-mi raspunde la aceasta intrebare...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amrugamintea de a-mi raspunde la aceasta intrebare...

In cazul in care o persoana in varsta are de primit conform Legii nr 247/2005 despagubiri in numerar si Actiuni la Fondul Proprietatea, iar aceasta ne-a facut noua un Testament prin care e stipulat: "toate bunurile mele mobile si imobile" inclusiv despagubiri banesti conform legii nr 247/2005...In cazul decesului cum intram in posesia despagubirilor, respectiv Actiunilor la Fondul Proprietatea?!!. mai ales ca acum e in vigoare OUG NR 62/2010, prin care se spune ca se suspenda timp de 2 ani plata despagubirilor in numerar, se poate opta numai pt conversia in actiuni la FP. Astept un raspuns ! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 09:56, 27 Iulie 2010
Va puteti adresa in calitate de mostenitori catre ANRP cu solicitarea de a se realiza conversia titlurilor de plata (daca acestea nu au fost deja emise) in actiuni ale FP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 247/2005- termen contestatie decizie mobexport mobexport Buna seara Am o matusa care a notificat Primaria in baza legii 10 pentru un teren intravilan. S-a efectuat un raport de evaluare si Comisia Centrala pentru ... (vezi toată discuția)
Anrp - ce e de facut cu ei? Costica33 Costica33 Buna ziua, Am un dosar care a intrat acum 1 an si ceva la ANRP. Tot zace prin sertare pe acolo asteptind sa-i vina rindul, nu se stie cind. As avea sansa ... (vezi toată discuția)
Conversie si vanzare actiuni fondul proprietatea lani lani Buna ziua,. sunt in posesia deciziei emise de ANRP referitoare la acordarea de despagubiri, decizie emisa in 8.12.2011. Mentionez ca inca nu am depus actele ... (vezi toată discuția)