Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilierul juridic expert in proiecte europene

"ghidul solicitantului" mentioneaza faptul ca -Consilierul juridic implicat în echipa de management a proiectului trebuie să fie consilier juridic definitiv si
să fie membru al unei asociatii profesionale a consilierilor juridici. Am 2 intrebari:
-cum pot fi membru unei astfel de asociatii ?
-pot fi CJ definitiv dupa 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Anamaria Cosoleanu , Consilier juridic 14:05, 27 Iulie 2010
Buna ziua,
Intrati pe acest site - [ link extern ] .
Eu sunt consilier juridic definitiv, dupa ce am sustinut un examen organizat de Liga Consilierilor Juridici din Constanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conferinţa naţională a asociaţiilor de proprietari târgu mureș 11-13 mai 2017 gambette gambette Vineri, 12 mai, la Târgu Mureș sub auspiciile Ligii Asociatiilor de Proprietari Târgu Mureș, in colaborare cu Liga Nationala a Asociatiilor de Proprietari ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv dragi colegi consilieri juridici, care doriti sa intrati in avocatura si sunteti definitivi, am o intrebare pentru voi: cum ati dat examenul de definitivat? ... (vezi toată discuția)
Imi puteti recomanda o asociatie profesionala a consilierilor juridici din bucuresti? ContSters214341 ContSters214341 Deoarece, de curand am observat ca in statutul consilierului juridic este o prevedere care spune ca exercitarea fara drept a profesiei de consilier juridic ... (vezi toată discuția)