avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... consilier juridic definitiv
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

consilier juridic definitiv

dragi colegi consilieri juridici, care doriti sa intrati in avocatura si sunteti definitivi, am o intrebare pentru voi:

cum ati dat examenul de definitivat? in cadrul institutiilor unde ati lucrat sau la asociatiile profesionale de consilieri juridici care s-au constituit potrivit legii 514?

va multumesc,
cj ioana
Cel mai recent răspuns: aliPus , utilizator 11:39, 18 Octombrie 2005
S - au organizat deja examene de definitivat de către U.C.C.J.????? Având în vedere data intrării în vigoare a legii c.j. nu au trecut încă cei 2 ani de stagiatură, iar cei care erau pe post, indiferent de vechime, au devenit definitivi din oficiu.
eu am fost definitivata in functie cand am lucrat la primarie.
cj
vreau sa va intreb daca am sanse fara sa ma inscriu la ccj(sunt stagiar cj pt.ca m-am angajat dupa ce a intrat in vigoare statutul ccj-ghinion!)sa dau la avocatura pt definitivat cand implinesc 5 ani vechime unde lucrez?!va rog raspuns.anca andreea baciu
Mai ai " putintică răbdare" , pînă atunci sigur se modifică si legea noastră a c.j., având în vedere că deja există proiecte de modificare a legii...........
La ce riscuri ma expun daca nu ma inscriu in CCJ ( mentionez ca nu am cazuri in instanta) pana la modificarea legii ?????

Alte discuții în legătură

Admitere avocatura consilieri juridici cu vechime 5 ani in profesie V-as ruga sa imi spuneti daca stiti in ce perioada, unde si cum se organizeaza concursul pentru admiterea in profesia de avocat pentru consilierii juridici cu ... (vezi toată discuția)
Consilier cu 5 ani vechime , exam de primire sau definitivat? OANA GORAN OANA GORAN :-/ daca sunt cons.j. am peste 5 ani vechime, anul acesta dau exam in toamna pt primire in barou ?? sau dau direct definitivatul si scap de stagiatura??? (vezi toată discuția)
Juristii sunt obligati sa se inscrie in colegiul consilierilor juridici? mmf mmf Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatoarea problema: urmeaza sa ma angajez ca jurist la o firma si nu stiu daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)