avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conferinţa Naţională a Asociaţiilor de Proprietari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conferinţa Naţională a Asociaţiilor de Proprietari Târgu Mureș 11-13 mai 2017

Vineri, 12 mai, la Târgu Mureș sub auspiciile Ligii Asociatiilor de Proprietari Târgu Mureș, in colaborare cu Liga Nationala a Asociatiilor de Proprietari Habitat, cu sprijinul deosebit al Primariei Târgu Mureș,a avut loc Conferinta Nationala a Asociatiilor de Proprietari.Surprinzator in legatura cu acest eveniment nu am gasit nici o referire pe acest forum desi s-au dezbatut teme precum:"Imbunatatirea cadrului legal ce guverneaza organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari "Acolo se desfasoara programe de consiliere juridica gratuita privind probleme ale asociatiilor de proprietari prin colaborarea unor avocati specialisti de prestigiu.Moderatorii acestui forum au insa o expertiza remarcabila.Explicatia ar putea fi concurenta intre unii si ceilalti?
Cel mai recent răspuns: gambette , utilizator 14:53, 21 Mai 2017
Scopul acestui forum este de cel de a oferi sfaturi benevole din experienta profesionala sau din cea proprie in diverse domenii din viata de zi cu zi de catre profesionisti sau mai putin profesionisti.
Ligile, asociatiile de asociatii, uniunile de asociatii, alte forme de organizare profesionale ofera in cele mai multe cazuri sfaturi contracost sau prin achitarea unei cotizatii.
Avocatii, consilierii juridici, moderatorii sau alte categorii de persoane care participa la discutii pe forum nu sunt angajati ai societatii care gestioneaza site-ul si implicat forumul.
Prin urmare participarea acestora la astfel de evenimente nu le poate fi impusa de catre administratorul(ii) firmei.
Activitatea pe forum a consultantilor, moderatorilor sau a utilizatorilor nu este remunerata, cu exceptia avocatilor sau a altor categorii profesionale care isi prezinta profilul real putand fi astfel contactati pentru oferirea de sfaturi juridice contracost, ceilalti posteaza sub "protectia" anonimatului.

pai acum am aflat si noi de eveniment: mai bine mai tarziu decat foarte tarziu ...
Evenimentul a fost atat de bine organizat si mediatizat incat pana si organizatorul era sa lipseasca din moment ce s-a trezit in ceasul al doisprezecelea si a postat pe propriul site data conferintei cu o zi inainte de desfasurare.

Vorba dlui@amvirdan, "mai bine mai tarziu decat foarte tarziu".
Cu toate acestea dreptul la informare al utilizatorilor avocatnet nu trebuie suprimat cu atat mai mult cu cat aceasta organizatie este nonprofit(consiliere avocat renumit specialist in litigii cu As. de Prop..." moca") din ea fac parte 15000 de asociatii de proprietari din 31 de judete are creditare la Camera Deputatilor are parteneriate cu institutii importante ale Statului- Politia Nationala si Locala, Institutul National de Administratie, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Primarii, Prefecturi, este membra IUT (International Union of Tenents) COMMITTEE ON HOUSING AND LAND MANAGEMENT - UNITED NATIONS.participa constant la seminariile / conferintele / evenimentele organizate de catre Comitetul RegiunilorlaParlamentul European- COMMITTEE ON HOUSING AND LAND MANAGEMENT. partener recunoscut al Comité européen de coordination de l’habitat social (CECODHAS)...lista poate continua dar ma opresc aici pt. ca se poate interpreta ca exagerez cu mediatizarea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ieșire dintr-un contract păgubos cu o firmă din austria. care sunt pașii pe care ar trebui sa-i urmăm? nu suntem dispuși să plătim pentru ceva ce nu am primit Hawkie_EG Hawkie_EG Buna ziua, Doresc sa aflu care sunt conditiile de retragere dintr-un contract pe care l-am semnat cu o firma din Austria pentru organizarea unei conferinte ... (vezi toată discuția)
Munca in uk buiavasi buiavasi Buna seara ! Am primit o oferta de munca la un hotel din Londra si schita contractului de munca pe care o anexez in attach cu rugamintea de a ma lamuri daca ... (vezi toată discuția)
Oportunitati de cariera calina.mircea calina.mircea ELSA Bucuresti lanseaza Drum in Drept, Ghid de cariera juridica si portal de recrutare pentru studentii la drept si tinerii juristi! Intra pe ... (vezi toată discuția)