avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Ce poate face un ales local pentru a-si proteja ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Ce poate face un ales local pentru a-si proteja familia?

Va rog sa-mi spuneti si mie la ce institutii poate apela un ales local ( un primar, in speta) pentru a-si proteja familia de un eventual atac asupra ei; atacul are in vedere intimidarea alesului si tergiversarea luarii unei decizii de interes local;
atacul poae consta in vopsirea gardului locuintei, realizarea unor semne obscene, spargerea geamurilor locuintei.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Tulburare liniste publica sandu_valentin sandu_valentin Am o mare problema,la care nu stiu cum sa-i gasesc o rezolvare : stau la bloc intr-un apartament situat la parter. De ceva vreme intamplin probleme cu un grup ... (vezi toată discuția)
Proces pentru un teren Alexa1791 Alexa1791 Buna ziua,as vrea sa imi dati un raspun cu privire la urmatoarea problema: In urma cu un an au inceput anumite discutii intre mine si vecinii mei cu privire ... (vezi toată discuția)
Brutarie parter bloc maria_sm1 maria_sm1 Buna ziua, As dori sa stiu daca este legal ca la parterul unui bloc sa functioneze o brutarie. Am facut diverse reclamatii la primarie legate de ... (vezi toată discuția)