avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... refuz incasare cote intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

refuz incasare cote intretinere

Buna seara,
Am vrut sa platesc intretinerea pe luna mai si cei de la asociatie au spus ca mai intai trebuie sa platesc placarea si apoi intretnerea. Am trimis banii prin posta si mi-au fost returnati fiindca nu au vrut sa-i ridice. Am reclamat la primarie si mi s-a raspuns ca nu am ce face fiindca daca asociatia de proprietari a hotarat ca are prioritate placarea si apoi cotele de intretinere trebuie sa ma supun.
Va rog sa imi spuneti daca exista o baza legala in care asociatia de proprietari este obligata sa elibereze chitanta cu prioritate pentru cotele de intretinere si apoi pentru alte cheltieli.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:06, 24 Noiembrie 2011
Administratorul este obligat sa accepte orice suma puteti plati, dar ce anume inseamna acea suma o decide asociatia de proprietari.
Intr-adevar, asociatia isi stabileste prioritatile, dar este obligata sa primeasca orice suma doreste proprietarul sa plateasca.
@Livia Costescu

Este uimitor raspunsul primariei...
Cum procedez daca vreau sa platesc intretinerea in contul asociatiei de proprietari, in cazul in care presedintele nu accepta plata partiala si vrea toata suma integral.
De unde pot afla contul bancar al asociatiei ?
De la presedintele asociatiei sau de la administrator.
Presedintele si administratorul nu dau nimanui contul bancar tocmai pentru a putea incasa banii asa cum doresc ei.

Alte discuții în legătură

Demonstrarea intentiei de a plati Livia Costescu Livia Costescu Am fost actionata in instanta de catre asociatia de proprietari pentru neplata unei sume de bani care reprezinta restanta la placarea blocului. Detin suma ... (vezi toată discuția)
Placare in regie proprie in locul reabilitarii termice Livia Costescu Livia Costescu Dupa ce am semnat intr-un tabel ca sunt de acord cu reabilitarea termica a blocului, am fost anuntati de conducerea asociatiei de proprietari ca nu s-au strans ... (vezi toată discuția)
In cadrul unei asociatii de proprietari se poate incasa cu prioritate ... marianbadicu marianbadicu In cadrul unei asociatii de proprietari se poate incasa cu prioritate fondurile de reparatii , rulment etc si apoi cheltuielile comune de intretinere? (vezi toată discuția)