avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va rog sa ma jutati
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va rog sa ma jutati

ciao sunt casaatorita cu un cetatean nigerian de un an si jumatate dar nu am stat nici-o zi impreuna castoria s-a incheiat mai mult fortat,va rog sa imi spuneti cum pot divorta de acest individ?problema este ca eu locuiesc in italia de un an si trei luni si in tara nu am pe nimeni care sa ma ajute nu pot veni in tare ca imi este frica de el ca tot ma ameninta va rog din suflet sa imi spuneti ce pot face sunt disperata.
Cel mai recent răspuns: vyo2u , utilizator 11:55, 29 Iulie 2010
faci o procura judiciara unui avocat sa te reprezinte in dosarul de divort
Casatoria a fost incheiata in Romania?
Aveti domiciliul in Romania si resedinta in Italia?
casatoria a fost incheiata in bucuresti sect 6. am domiciliu stabil in romania si de cateva luni sunt rezidenta in italia
unde locuieste sotul? in Bucuresti?
In acest caz va trebui sa contactati un avocat pe care sa-l imputerniciti printr-o procura speciala prin care il veti mandata sa demareze procedurile de divort si sa va reprezinte in cadrul procesului.
De asemenea va trebui pe langa procura speciala data acestuia, sa-i puneti la dispozitie acte din care sa rezulte resedinta avuta pe teritoriul tarii in care va aflati.
Ultima modificare: Joi, 29 Iulie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

As vrea sa divortez ,dar nu stiu ce trebuie sa fac otilia82 otilia82 buna,am 29 de ani ,sunt casatorita de 5 ani si sunt insarcinata in 4 luni...sunt casatorita in romania ,dar muncim in italia..dupa 3 ani de casatorie ,sotul ... (vezi toată discuția)
Divort rezident italia oana _mihail oana _mihail Buna ziua. V-as ruga sa imi spuneti cum se poate proceda pentru ca o persoana , cetatean roman cu rezidenta in Italia sa deschida actiune de divort. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Divort in italia silvia elena silvia elena casatoriti in romania actualmente amandoi cu domiciliul in italia.dorim sa divortam dar nici unul dintre noi nu reuseste sa mearga acasa.ce se poate face de ... (vezi toată discuția)