avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale taxa radio obligatorie/ legala- sau nu, pt srl?? nu am ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

taxa radio obligatorie/ legala- sau nu, pt srl?? nu am rdceptor radio si nici tv la firma!!!

am un srl si am prmit noificare de plata pt abonament radio periaoda ian2007-dec 2010! nu am radio si nici tv, la firma, trebuie sa platesc asa ceva? parca a ''picat'' legea asta!!!
pe de alta parte, ceea ce vine de plata din 2007 nu s-a prescris???
multumesc frumos, astept rasuns!
Cel mai recent răspuns: ADELA STROE , utilizator 14:57, 30 Iulie 2010
Hotărârea Guvernului nr. 977 din 22 august 2003.
Potrivit art. 3 alin. (2) din actul normativ susmenţionat, persoanele juridice cu sediul în România, inclusiv filialele acestora, precum şi sucursalele şi celelalte subunităţi ale lor fără personalitate juridică şi sucursalele sau reprezentanţele din România ale persoanelor juridice străine, au obligaţia să plătească o taxă lunară pentru serviciul public de radiodifuziune.
În urma Deciziei nr. 2102 din 2009 al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a fost introdusă o singură categorie de persoane juridice care sunt exceptate de la plata acestei taxe, respectiv acele microîntreprinderi care şi-au suspendat activitatea.
daca sediul tau social este declarat pe o proprietate ex: apartamentul proprietate personala atunci poti face o adresa la care atasezi copie factura Enel prin care mentionezi faptul ca acea taxa a fost achitata rin plata facturii la Enel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audiovizual Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Platesc taxa de radiodifuziune pe persoana fizica. Zilele trecute mi a sosit o instiintare de plata a taxei, pe persoana ... (vezi toată discuția)
Taxa radio nagybela nagybela Buna ziua, Am o societate deschis in 2011 az am primit o factura proforma de la \\"SOCIETATEA ROMANIA DE RADIOFUZIUNE \\".Trebuie sa achit in urma 17 luni ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv???!!! este anulata sau nu??? felteiu felteiu [b]VA ROG DACA CINEVA POATE SA RASPUNDA!!![/b] Informatiile privind "taxa RADIO TV" emisa catre persoanele juridice (SRL) sunt contradictorii, confuze si ... (vezi toată discuția)