avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concubinaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concubinaj

el avnd sotie printre care o amnta timp de 8 ani in ultimi ani nu a mai cumparat bunuri materiale pe numel lui in tot acest timp prima amnta afla ca mai ezista o lata amnta adica inca o a treia persoana prietana mea vrea sa il dea in judecata pentru ca timp de 8 ani nu a avut nici un drept a supra viati ei intr'un cv sa fie libera .in timpul acesta de 8 ani tipul respectiv s'a deschis vre-o 5 restaurante ideea e intr-un final daca il poate face sa plateasca pentru anii pierduti alaturi de el .?????
Cel mai recent răspuns: silvia p , utilizator 13:28, 4 August 2010
Nu.:)
A obligat-o cumva "prietenul" casatorit sa-i fie amanta?Timp de 8 ani?
Nu cred ca a fost "lipsire de libertate in mod ilegal"...sau a fost? Poate ne detaliati ce a insemnat pentru prietena dvs. faptul ca, citez:"...timp de 8 ani nu a avut nici un drept a supra viati ei"...
ca a deschis 5 restaurante, n-are importanta, cat nu au fost banii prietenei dvs . in afara de asta, banuiesc ca a fost libera sa aleaga daca e alaturi de el sau nu.
nu se intelege daca prietena dvs e una din amante sau sotia lui.
daca ii e sotie, sa dea divort si sa faca partajul bunurilor comune. cam atat. despagubire pt 8 ani pierduti, doar daca a fost sechestrata , poate primi
nu il poate obliga.eventual poate introduce o actiune in pretentii impotriva concubinului daca au avut bunuri comune.
=D> Him.Capabil "domnul "respectiv.Sigur nu mai este a 4,5,a.Nu.Din cite stiu eu concubina nu are prea multe drepturi.
Concubina,AMANTA,de ce se plinge ma rog??? Inteleg ca lucrul acesta sa-l faca sotia nu AMANTA.
" AMantele " au cea mai frumoasa "viata"comparativ cu nevestele: sunt plimbate,rasfatate,cadouri costisitoare....numai lapte si miere...pe cind SOTIILE ( unele este adevarat )sunt bune la crescut copii si spalat lenjerii intime X-(
Sa-l dea in judecata sau sa procedeze ca madam LOLITA BOBBIT (nici nu mai stiu cum o cheama ).Treaba amantei,sa-i faca musteriului ce vrea ea ca merita dumnealui.:D

Alte discuții în legătură

Divort ina-ina-ina ina-ina-ina buna seara!Problema mea este urmatoarea....sunt casatorita de 10 ani am un copil de 6ani jumate....anul trecut am aflat ca sotul meu are o alta relatie....el ... (vezi toată discuția)
Sotul vrea sa vina cu amanta in casa simona_neagu simona_neagu Buna ziua, Sotul meu doreste sa vina cu amanta in casa unde stam. Precizez ca nu avem copii. Care sunt limitele legale pentru a impiedica acest lucru? Unde ... (vezi toată discuția)
Amanta soțului ma denigreaza online, indirect, prima infatisare nu fost inca RamonaMDi RamonaMDi Buna ziua! Sunt in proces de divort cu sotul meu, inca nu am avut prima infatisare. Dosarul divort e depus de acum zece luni, Suntem impreuna de 30 de ... (vezi toată discuția)