avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiunea

vreau sa stiu ce se poate face in cazul in care un mostenitor nu vrea sa se prezinte la succesiune! dar sa va prezint cazul meu mama mea a decedat acum o luna ea statea in casa parintilor ei impreuna cu fratele ei bunica mea traieste dar bunicul a decedat acum10ani deci ei erau mostenitorii legali mama fratele ei si bunica dupa bunicu acum daca mama nu mai este am ramas mostenitori fratele mamei bunica si copiii mamei adica eu ,fratele meu si sora mea numai ca bunica vrea sa ne cedeze patea ei noua adica copiiilor mamei mele .se poate face succesiunea acte de mostenire pe partea bunicii fara succesiunea de pe sotul ei!
Cel mai recent răspuns: baciu mihaela , utilizator 18:18, 9 August 2010
buna seara
pntru a obtine unuin certificat de mostenitor adresativa unui notar si apoi in baza acelui cetificat bunica va poate dona partea ei de mostenire tot la notar ...
bafta
av daniela
trebuie facuta succesiunea dupa bunic.
ce se poate face daca un mostenitor nu vrea sa se prezinte la succesiune
se poate face acte de mostenire fara succesiune dor pe partea celui in viata?
in ce sens are fratele mamei mai mult castig de cauza daca decedeaza bunica? nu ne revine noua jumatate si lui jumatate

Alte discuții în legătură

bunica vitrega - cine o mosteneste? inna inna Buna ziua, Dupa moarte bunicii, bunicul meu s-a recasatorit. Mama avea 18 ani iar apartamentul in care locuiau toti trei era inchiriat. Ulterior l-au ... (vezi toată discuția)
Printul mostenitor stefan_ruxandra stefan_ruxandra buna seara. va prezint si eu o situatie care este destul de incalcita dar sper sa ma ajutati sa o rezolv. este vorba de mama mea ai carei parinti s-au ... (vezi toată discuția)
Succesiune-bunica LUMITM LUMITM Am o intrebare in legatura cu o succesiune,sper sa ma poata lamuri cineva. In septembrie anul trecut a decedat bunica mea.Bunicul a decedat cu multi ani in ... (vezi toată discuția)