avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admintere cu licenta de la spiru
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admintere cu licenta de la spiru

am o mareee nelamurire
am vazut cu totii cred scandalul din ultima saptamana, si anume: licente anulate, decizia inaltei curti de a anula anularea..numai in romania se pot intampla de astea..
eu invat de ceva vreme pt adminterea la inm, am licenta de la spiru, si.. nu stiu daca mai pot sa nu sa intru la examen.. stie oare cineva ceva despre asta??
macar sa plec in vacanta daca nu mai dau examen:)
Cel mai recent răspuns: rodik , utilizator 11:40, 12 August 2010
Stai linistit. Nu vei nicio problema cu diploma.
scuze. Nu vei avea......( din graba)

Daca ai licenta luata la forma de invatamant/zi, nu ai nici o problema. Problemele sunt la id siff din cate am inteles...
=D>
:))
nu e nici o problema..merg in vacanta:)))
bft all si spor la inv pe ultima suta:)
radusava a scris:


Daca ai licenta luata la forma de invatamant/zi, nu ai nici o problema. Problemele sunt la id siff din cate am inteles...

de ce licenta sustinuta de cei de la id nu este valabila daca a fost dat acelasi examen la fac de la zi cu stud la zi iar a celor de la azi este
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
cristi83, utilizator

Alte discuții în legătură

Absolvent spiru haret mariana crisan mariana crisan Buna seara, Sunt absolventa de S. Haret . Lucrez in invatamant . Pana in aceasta luna am fost incadrarata ca profesor in ciclul primar , dar din ... (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Concurs inm ADINA-MARIA ADINA-MARIA Buna seara. Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica, forma ID in 2009 din cadrul Univ.Spiru Haret. Mi-am depus dosarul pentru concursul de la ... (vezi toată discuția)