avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admintere cu licenta de la spiru
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admintere cu licenta de la spiru

am o mareee nelamurire
am vazut cu totii cred scandalul din ultima saptamana, si anume: licente anulate, decizia inaltei curti de a anula anularea..numai in romania se pot intampla de astea..
eu invat de ceva vreme pt adminterea la inm, am licenta de la spiru, si.. nu stiu daca mai pot sa nu sa intru la examen.. stie oare cineva ceva despre asta??
macar sa plec in vacanta daca nu mai dau examen:)
Cel mai recent răspuns: rodik , utilizator 11:40, 12 August 2010
nici eu nu cred ca asta ar trebui sa fie primul criteriu de departajare, faptul ca ai facut la spiru sau in alta parte.
eu personal am facut la spiru dreptul pt ca in acelasi timp faceam fac. de ing alimentara la galati, si era practic imposibil sa fac 2 la zi
spagi si protocoale nici eu n-am dat, nu stiu ce-i cu ele.. in fine..
Nu inteleg care este problema ca esti de la spiru sau nu eu am terminat la spiru si nu am dat nici o spaga am ales aceasta universitate pentru ca nu imi permiteam sa merg in Bucuresti la zi .In plus pentru a intra la inm la barou la sng trebuie sa treci de admitere si acolo nu te intreaba daca esti de la spiru sau nu ci trebuie sa sti materia sa treci admiterea asa ca nu vad care este problema in plus sunt persoane care au terminat doar asa de plictiseala sa aiba o diploma si nu au nici o intentie sa profesese

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent spiru haret mariana crisan mariana crisan Buna seara, Sunt absolventa de S. Haret . Lucrez in invatamant . Pana in aceasta luna am fost incadrarata ca profesor in ciclul primar , dar din ... (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Concurs inm ADINA-MARIA ADINA-MARIA Buna seara. Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica, forma ID in 2009 din cadrul Univ.Spiru Haret. Mi-am depus dosarul pentru concursul de la ... (vezi toată discuția)