avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despre vinzarea drepturilor litigioase
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despre vinzarea drepturilor litigioase

avem 2 dosare la primaria sect. 1 bucuresti pentru retrocedare legea 10 cu 1 teren si citeva apartamente deci nationalizate dar nu cred ca vom mai fi rezolvati ,,, de aceea am luat aceasta hotarire cu greu dar.. de a vinde am rugamintea de a ma sfatui e bine sau rau nici financiar nu mai avem putere sa mergem mai departe va rog un sfat de bine sau rau nu mai conteaza criza ne-a terminat multumesc???
Cel mai recent răspuns: ivanliliana , utilizator 15:02, 10 August 2010
Desi este greu de purtat discutii la modul general, mai ales indicarea de solutii.
Cred ca veti primi cateva sfaturi utile , daca nu chiar oferte!! Succes
nu stiu cum sa procedez au fost aruncati multi bani dar in vint nu sa rezolvat nimic asi dori un avocat sa ma ajute macar sa vind aceste drepturi fiind nuic mostenitor
unic mostenitor al acestor bunuri
sunt case de avocatura care se ocupa de ceea ce doriti dvs. au putere financiara sa cumpere ele insele drepturile litigioase. una din ele ar fi cea a d-lui. valeriu stoica. si mai sunt si altele.
Buna ziua, sunt interesata de dosare, va rog sa imi dati un nr de tel sa ne putem auzi, cu respect Popescu Elena

Alte discuții în legătură

Despre vinzarea drepturilor litigioase ivanliliana ivanliliana dosarele sunt la primaria sect.1 bucuresti unul cu un teren iar al doilea cu citeva apartamente aceste bunuri au fost nationalizate nu stiu daca cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Tatal meu este dement alcolic ContSters227075 ContSters227075 Am foarte mare nevoie de ajutorul unui avocat,varog din toata inima ajutatima cel putin cu un sfat.tata e dement alcolic,vrea sa vinda casa si pe mine si pe ... (vezi toată discuția)