Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda contraventionala si complementara

credeti ca daca nu am semnat pv pt depasirea vitezei -105 km si nu il primesc acasa se prescrie in 30 zile daca nu ce pot sa fac sa recuperez permisul si sa nu platesc amenda
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 23:41, 11 August 2010
daca nu vi se comunica pv in termen de o luna de la data incheierii , se prescrie executarea sanctiunii .
Formele comunicarii : 1. prin mandat postal 2. prin afisare la domiciliu

Puteti depune plangere contraventionala la judecatoria de pe raza careia s-a savarsit fapta in 15 zile de la primirea pv . cu certificatul de grefa va puteti ridica permisul , pana la pronuntarea unei hotarari de catre instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie amenda contraventionala valeriuiulian valeriuiulian in data de 23 03 2012 a fost intocmit un pv de catre politia rutiera pe care nu l-am semnat acasa nu am primit pv ce se intamla dupa o luna se prescrie adica ... (vezi toată discuția)
Procesul verbal nu a fost intocmit de catre agentul constatator armadillo armadillo Buna ziua, Tocmai am primit o amenda pentru depasirea vitezei legale cu 21 km / ora. Agentului care mi-a intocmit PV-ul i s-a transmis prin statie viteza cu ... (vezi toată discuția)
Pv contraventie circulatie nicusor563 nicusor563 Buna ziua.Am o speta:acum o luna am fost amendat de politia rutiera pentru viteza(103km/h) si mi s-a retinut si permisul de conducere.Am refuzat sa semnez si ... (vezi toată discuția)