avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ajutati ma va rog
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ajutati ma va rog

pe 18 august anul trecut (2009)sotul meu a iesit sa si ia un pachet de tigari de la non stopul de langa casa noastra unde erau doi barbati in stare de ebrietate exagerata.s atrezit din partea lor cu o lovitura de sabie in cap si alta in zona fetei in urma carora a ramas fara vedere la ochiul stang.are ingrijiri medicale de peste 150 ge zile gate de medico-legal.procurorii nu au facut nimic pana acum motivandu ne ca sunt doua dosare in acest sens ,unul cu vatamare grava si altul cu tentativa de omor, oare chiar nu s au lamurit inca?ce asteapta oare? poate ca acestia sa paraseasca tara? oare gravitatea acestei fapte nu e aba de mare mai ales ca e savarsita pe timpul noptii de doi oameni in stare de ebrietate cu o sabie de 1 m

va multumesc anticipatX-(
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 18:07, 12 August 2010
Daca inca nu s-a lamurit nimic in dosar ar fi indicat ca sotul dvs sa maeraga in audienta la Prim Procuror si sa solicite niste explicatii....astfel se va urgenta solutionarea cauzei..
Buna ziua !
Faceti o revenire catre Parchet si cereti un raspuns oficial din partea acestor domni care , de fapt , asa cum spuneati si dumneavoastra , apara si ajuta infractorii !!!
Incercati sa faceti si o vizita la Ministerul Justitiei si la Procurorul general al Romaniei .
Bafta multa , dar sa nu asteptam sa primim dreptate din partea procurorilor sau judecatorilor , interesul lor este altul !
buna ziua! multumesc, dar pana acum am facut toti acesti pasi si nimic......ce sa mai fac oare?
buna ziua ! am fost la prim procuror si mi s a raspuns ca termenul de solutionare este de aprox 3 ani deoarece sunt multe dosare per procurori............#-o
v-a indus in eroare domnul prim-procuror. nu exista termenul de trei ani prevazut legal. va sugerez sa faceti plangere si la procurorul parchetului de pe langa curtea de apel!

Alte discuții în legătură

Cerere catre procuror ragaliemariana ragaliemariana Intr-un dosar penal am facut cerere de audiere martori si experiza masinii in care s-a produs accidentul din 24.02.2009 Nu am decat comunicari verbale ca se ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni la exp teh nerezolvate si strecurate catre parchet dogarudobra dogarudobra am depus catre politia care facea cercetari in cazul unei tulb de pos, obiectiuni la un rap de exp,\\" facut praf\\" de catre expert. fiindca din decembrie nu ... (vezi toată discuția)
Termen solutionare dosar la procuratura zooropa zooropa Buna ziua in urma cu aproape 1 an am fost implicat intr-un accident rutier cu vatamarea unei persoane. Dupa cateva luni Politia a trimis dosarul la parchet ... (vezi toată discuția)