avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general economist contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

economist contabil

A-s dorii sa stiu daca am terminat fac. de stiinte ec.specializare contabilitate si sunt angajat la o societate com pot sa intocmesc bilantul..s-au trebuie sa fiu expert contabil...multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 19:34, 14 August 2010
daca sunteti angajat, absolvent stiinte economice, nu trebuie sa fiti si expert contabil pentru a putea intocmi si semna bilantul:)
Bineinteles daca sunteti angajat pe post de director economic sau contabil sef..Puteti intocmi si semna bilant,doar este optiunea in nomencalatorul la semnaturi si aceasta:D
iulia53 a scris:

Bineinteles daca sunteti angajat pe post de director economic sau contabil sef..



nu neaparat. poate fi si "alta persoana imputernicita".


Potrivit OMFP 1879/2010 – raportările contabile la 30 iunie 2010 "sunt semnate de persoanele în drept, cuprinzând și numele în clar al acestora. Rândul corespunzător calității persoanei care a întocmit raportările contabile se completează si se semneaza de catre:
- directorul economic, contabilul-șef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcție, potrivit legii;
- persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre ale Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România.
Prin altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcție se înțelege orice persoană angajată, potrivit legii, care îndeplinește condițiile prevăzute de Legea nr. 82/1991, republicată
".

Ultima modificare: Sâmbătă, 14 August 2010
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnaturi pe situatiile financiare la 30.06.2010 BAUTU NICOLETA BAUTU NICOLETA Situatiile financiare la 30.06.2010 trebuie sa fie semnate neaparat de un expert contabil? Pot fi semnate de administratori, deoarece nu exista angajat ... (vezi toată discuția)
Semnarea bilantului RovoDana RovoDana Buna ziua am rugamintea sa-mi spuneti cine poate semna bilantul contabil? poate semna un contabil sau ete obligatoriu sa fie semnat de un expert ... (vezi toată discuția)
Diferenta contabil autorizat sau contabil salariat andrea_sb andrea_sb buna ziua as vrea sa stiu daca se poate sa tin contabilitatea unei firme daca nu am diploma de contabil sau recunoastere ceccar. am terminat Facultatea de ... (vezi toată discuția)