Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ASIGURARE OBLIGATORIE

AM O ASIGURARE FACULTATIVA A LOCUINTEI SI DORESC SA IMI FAC SI ASIGURARE OBLIGATORIE - INTREBARE:
1- ASIGURAREA OBLIGATORIE, ANULEAZA ASIGURAREA FACULTATIVA ,? DIN CE STIU EU , NU SE POT PLATI DAUNE DE DESPAGUBIRE , DE LA MAI MULTE SOCIETATI. DACA ESTE ASA, TREBUIE SA RENUNT LA ASIGURAREA FACULTATIVA.
2- CARE SUNT SOCIETATILE DE ASIGURARI AGREATE DE GUVERN, PRIN ACEST PROGRAM
VA MULTUMESC ,
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 14:01, 15 August 2010
Buna ziua !
Asigurarea facultativa vine in completarea asigurarii obligatorii care acopera doar riscurile de inundatii , cutremur si alunecari de teren . Puteti face mai multe asigurari la asiguratori diferiti pentru acelasi imobil ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea apartamentelor in 2016 lily_nic lily_nic Buna, As vrea sa stiu daca imi fac asigurarea facultativa la apartament, full, mai trebuie sa o fac si pe cea obligatorie? Este absurd... din moment ce sunt ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare gabi4d gabi4d Buna ziua, Acum 7 ani ,odata cu racordarea la gaz metan ,am incheiat o polita de asigurare a apartamentului contra ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare obligatorie casa Florenta30 Florenta30 Buna ziua La multi ani! Va rog sa-mi spuneti daca conform legii, exista o asigurare care trebuie facuta obligatoriu unei locuinte. Se vehiculeaza de ceva ... (vezi toată discuția)