avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... reclamatie banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

reclamatie banca

Buna,

Am si eu o intrebare. In conditiile am o restanta la BCR pe un anumit cont au dreptul sa imi retraga dintr-un alt cont alocatia copilului???
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Andra Denise Dinca , Avocat 17:22, 17 August 2010
In nici un caz!
Alocatia copilul nu poate fi urmarita.
Contul in care se vireaza alocatia copilului a fost creat special in acest sens?
Este vorba cumva de o pensie alimentara?

In orice caz, nu este supusa urmarii creditorului acest tip de venit.
Acel cont a fost deschis special pentru a se putea vira alocatia copilului. Nu, nu este pensie alimentara ci strict alocatia virata de stat.
Ce pot face in acest sens?
eu momentan am trimis o reclamatie la BCR... in speranta ca imi vor si raspunde
mercic de raspuns
Cel mai bine ar fi sa rezolvati si situatia pe care o aveti cu banca. Sa inteleg ca au intocmit acte de executare impotriva Dv, si de aceea aveti aceasta temere. Daca intr-adevar asa stau lucrurile, ideal este sa luati legatura cu un avocat pentru a depune si o contestatie la executare impotriva lor. Exista mai multe posibilitati, oricum privind alocatia copilului nu este problema. Ar putea eventual sa actioneze prin poprirea veniturilor Dv. sau ale sotului. Trebuie discutat in legatura cu aceste aspecte.
O seara buna va doresc! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita campion campion Buna ziua! Am urmatoarea situatie. Am contactat un credit in timpul casatoriei pentru afacerea sotuui. Ulterior am divortat, iar acesta nu a mai platit rata, ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat copil, schimbare cont Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Cum pot si unde trebuie sa ma adresez pentru o cerere de schimbare a contului si bancii in care se vireaza alocatia copilului? Momentan banii ... (vezi toată discuția)
Executare silita pensie intretinere minor ContSters114133 ContSters114133 am de achitat o sulta fostului sot.acesta la randul sau are de achitat o pensie de intretinere minor pentru care s-a inceput executarea silita,urmand a i se ... (vezi toată discuția)