avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita pensie intretinere minor
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita pensie intretinere minor

am de achitat o sulta fostului sot.acesta la randul sau are de achitat o pensie de intretinere minor pentru care s-a inceput executarea silita,urmand a i se bloca contul bancar.pot vira sulta in contul poprit in speranta ca asa voi recupera pensia minorei?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 11:00, 6 Februarie 2012
Da. Puteti vira sulta si/sau puteti popri direct debitorul adica pe mama( adica pe dvs) pentru obligatia de plata a pensiei de intretinere scadente/restante. :) Asa... sulta se plateste direct in contul executorului care vireaza copilului, prin mama, creanta incasata din executare. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu vyo vyo Buna ziua! Zilele trecute am fost la un executor judecatoresc pentru ca fostul meu sot nu trimite corect si nici nu a trimis corect pana acum pensia ... (vezi toată discuția)
Se pot prescrie ratele de credit in perioada de executare? eagle_free eagle_free Buna ziua. Daca spre exemplu o persoana este in stadiul de executare silita asupra a 2 imprumuturi restante si are poprire pe contul cu salariu, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor andreeaene andreeaene Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am o hotarare de divort definitiva, iar fostul sot nu vrea sa plateasca copiilor pensia de ... (vezi toată discuția)