avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

buna ziua!
va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema:sora mea a lucrat din 2007 pana in 2009 la o firma cu carte de munca.intre timp,sora mea si-a prezentat cererea de demisie iar dupa un timp firma s-a lichidat datorita falimentului si patronul nu mai raspunde la telefon deci nu este de gasit.la fel si contabila firmei.mergand in 2010 la fortele de munca,acolo unde se afla cartea de munca pentru a-si ridica cartea deoarece doreste angajarea la alta societate,sora mea a constatat ca firma respectiva nu a mai operat nimic din 2007 in cartea de munca,deci cererea de lichidare nu este inregistrata si nici cartea nu este incheiata,intrucat firma nu a mai depus nici un fel de document contabil.intrebarea mea este:cum poate sora mea sa isi recupereze cartea de munca de la fortele de munca,deoarece acestia nu o elibereaza fara decizia de incetare a activitatii de la firma respectiva,iar aceasta decizie nu o poate procura intrucat patronul nu este de gasit?
va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: danielalazar , utilizator 08:51, 19 August 2010
cautati lichidatorul judiciar al firmei angajatoare
multumesc frumos de ajutor!
Daca nu exista acte depuse la ITM , chiar daca aveti decizia de incetare nu cred ca o sa va inchida carnetul de munca ... au fost deja cazuri expuse pe acest forum...
Cautati pe internet Buletinul Insolventei, scrieti dnumirea firmei si veti vedea cine a fost numit lichidator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca firma da faliment si eu sunt in concediu de crestere copil, ce se intampla cu cm? lumyclau lumyclau Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema. Eu sunt in concediu de crestere copil pana la 2 ani. Daca firma da faliment intre timp ce se intampla ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pysy pysy Lucrez de la 1.07.2004 la un SRL, am semnat un contr.de munca dupa care patronul mi-a comunicat ca la depus la Cartea de Munca(?).Majoritatea salariatilor care ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca zmari zmari Buna ziua, Am lucrat la o societate din Bucuresti, incepand cu 03.09.2010, mi-am depus demisia in 28.09.2010 cu preaviz de 15 zile, preavizul urmand sa ... (vezi toată discuția)