Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
sunt politist comunitar si am primit decizie de eliberare din functie cf.oug 63 2010,pot solicita scris,institutiei criteriile de departajare intre agenti si lista cu punctajele obtinute in urma carora unii au ramas iar alitii au fost eliberatii din functie? am constatat ca agenti cu acceasi functie,grad,clasa si treapta de salarizare ca a mea si cu punctaj identic cu al meu(este vorba de 5 ag.)au ramas iar eu am primit decizia de eliberare din functie!
da, puteti formula o cerere conform legii nr. 544/2001, in care solicitati intreaga documentatie.
in cazul reorganizari institutiei,cf.noi organigrame aprobate au ramas 34 de functi,in cazul in care am fost mai multi agenti pe cele 34 de locuri si toti indeplineam criteriile de ocupare avand acelasi grad,functi,clasa si treapta de salarizare,trebuia organizat concurs in conformitate cu prev.art.100 alin.3 din 188/1999?