avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... o.u.g 50/2010
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

o.u.g 50/2010

buna ziua , as dori si eu citeva lamuriri in privinta o.u.g 50/2010, mai exact care sint taxele si comisioanele aplicabile unui credit in derulare dupa noua legislatie a creditelor

Alte discuții în legătură

Comisionul de risc+risc la ce oameni buni dandandej dandandej Buna ziua tuturor. STIE cineva ce se intimpla cu comisionul de risc al Bancii VOLskbank caci eu am un credit la care platesc 2157 franci elvetieni plus un ... (vezi toată discuția)
Ce presupune alinierea conform o.u.g. 50/2010 lovins lovins Am contractat un credit de nevoi personale in 2006, in valoare de 5000 Euro. La data semnarii contractului aveam o dobanda variabila de 11,90 % pe an. ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 50/2010 aplicare pt contractele mai vechi- comisioane Melanka Melanka Buna ziua!! As dori sa stiu daca in cazul unui credit incheiat in 2007 se aplica sau nu art.95 din OUG 50/2010.M-am adresat bancii si am primit raspunsul ca ... (vezi toată discuția)