avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Hotararile definitive si irevocabile ale instantelor ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Hotararile definitive si irevocabile ale instantelor judecatoresti

Buna ziua la toti!
Rog daca poate cinva sa i-mi raspunda :
-- hotararile definitive si irevocabile date de o instanta judecatoreasca pot oare sa fie anulate de catre o HOTARARE a unui ministru???
A se vedea Art.11 al Hotararii 737 din 21 iulie 2010 publicata in M.O.nr.528 din
29 iulie 2010,hotarare a ministrului muncii.
""Art. 11. - Pensiile de serviciu care au facut obiectul unor cauze solutionate prin hotarari definitive si irevocabile ale instantelor de judecata vor avea regimul juridic stabilit de Legea nr. 119/2010 si de prezenta hotarare"",adica decizia instantei de judecata este anulata,asa inteleg eu si multi altii ca mine.
Ce parere ave-ti???

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort irevocabila msmv2 msmv2 Buna ziua, am o nelamurire va rog sa ma ajutati. In urma unui proces cu fostul meu sot hotararea mea judecatoreasca a ramas irevocabila si al fostului meu ... (vezi toată discuția)
Legalizare sentinta emilalex emilalex buna ziua, in materie de succesiuni, sentintele trbuie legalizate cu mentiune definitiva si irevocabile sau trebuie investite cu formula executorie? am facut ... (vezi toată discuția)
Hotararea definitiva si irevocabila poate fi atacata cu recurs? recursul, in acest caz, suspenda executarea hotararii pronuntata de instanta de fond? ana_maria74 ana_maria74 Am obtinut o hotarare judecatoreasca si irevocabila in materie contraventionala, la data de 17 mai 2010. Intrucat in termen de 15 zile de la data ramanerii ... (vezi toată discuția)