avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... probleme abonament furnizor la societate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

probleme abonament furnizor la societate

cum sa procedez in cazul unui abonament telefonic in reteaua [EDITAT] care sa facut pe o societate comerciala si care de sase luni de zile nu expediaza factura telefonica in baza careia se efectueaza plata ,pt ca [EDITAT] au purces la deconectarea numarului din retea netinand cont de faptul ca sa luat legatura prin serviciul rel clienti si sa facut cunoscuta situatia ,ba chiar sa trimis catre ei si o sesizare
Ultima modificare: Marți, 31 August 2010
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Teapa de la o societate de furnizare a serviciilor de telefonie mobila ContSters253422 ContSters253422 Sunt un utilazator al unei societati de furnizare a serviciilor de telefonie mobila, inca din anul 2007, cu un abonament (cu sms-uri si minute incluse in ... (vezi toată discuția)
Furnizor de telefonie a incalcat termenii contractuali cu pretentii sa platesc greselile lor. EduardPaul EduardPaul Buna ziua, Am o mare problema cu operatorul de telefonie mobila. In data de 1 aug 2012 am incheiat un nou abonament de telefonie si date cu [editat]. Atunci ... (vezi toată discuția)
Inchidere abuziva a abonamentului telefonic de catre furnizor L.P. L.P. Dupa schimbarea anumitor servicii oferite de catre VDF, in 14 Octombrie \'09, am primit in 16 Decembrie \'09 un mesaj prin care eram informat sa achit urgent ... (vezi toată discuția)