ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

Daniel Coman 
	    	Avocat

Daniel Coman 
	    	Avocat	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

ramona j 
	    	Utilizator

ramona j 
	    	Utilizator	    

dragoste_de_tata	                   

BUNA ZIUA!!!problema este urmatoarea....sotia mea a plecat de buna voie de acasa dupa care a introdus actiunea de divort si ordonanta presidentiala pentru ... (vezi toată discuția)
	                    dragoste_de_tata	                   

BUNA ZIUA!!!problema este urmatoarea....sotia mea a plecat de buna voie de acasa dupa care a introdus actiunea de divort si ordonanta presidentiala pentru ... (vezi toată discuția)

milka7484	                   

Buna ziua vreau sa stiu daca fostul meu concubin dupa ce a perdut procesul de reincredintare poate sa mai faca alt proces ? :hm: (vezi toată discuția)
	                    milka7484	                   

Buna ziua vreau sa stiu daca fostul meu concubin dupa ce a perdut procesul de reincredintare poate sa mai faca alt proces ? :hm: (vezi toată discuția)

ContSters133679	                   

buna seara.revin si eu cu o intrebare.vreau sa divortez dar pn la terminarea divortului vreau sa plec cu copilul in strainatate.am inteles ca se poate cere un ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters133679	                   

buna seara.revin si eu cu o intrebare.vreau sa divortez dar pn la terminarea divortului vreau sa plec cu copilul in strainatate.am inteles ca se poate cere un ... (vezi toată discuția)