avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... m-a lovit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

m-a lovit

Buna ziua,
Am avut o mare problema in urma cu cateva luni, sotul m-a inselat si era sa divortam.Ne-am impacat dupa indelungi dezbateri.vem 2 copii de 3 ani respectiv de 6 luni, totul revenise la normal si am incercat sa uit, insa acum m-a lovit......si a zis c-o s-o mai faca daca-l enervez.Eram la volan si el in dreapta si m-a lovit cu palma de 2 ori.Avand in vedere ca nu au ramas semne...deci nu am dovezi, eu ce pot sa fac?
El lucreaza la MAI este jandarm, si mi-a zis ca daca sun la 112 nu-i o problema ca vin colegii lui!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:31, 5 Septembrie 2010
in acest caz va trebui sa te gandesti bine la ceea ce ai de facut
daca vei dori a fi o carpa, atunci vei ramane langa el sub pretextul de a avea copii un tata
daca te gandesti asupra viitorului si esti convinsa ca va da in tine in cantinuare va trebui sa iei masura despartirii
Greu de oferit sfaturi in astfel de situatii.Daca nu aveti probe impotriva violentelor , nu prea aveti sanse in cazul ca decideti sa depuneti o plangere.
Nu va lasati totusi intimidata de faptul ca este jandarm, fiindca si jandarmii pot fi sanctionati. Incercati dvs., sa abordati problema cu diplomatie, fiindca sunt 2 copii si ati putea lua o decizie pripita . Persoanal, asa va sfatuiesc si nu va indemn sa divortati decat ca o ultima solutie .
Hotararea va apartine:
- divortati sau ramaneti impreuna.
Ii puteti face plangere penala pentru lovire, dar va fi greu de
dovedit daca nu aveti certificat medico-legal.
trebuie sa va ganditi bine deoarece decizia este numai a d-voastra,dar vedeti ca de la 2 palme se poate ajunge la mai mult si nu cred ca asa ar fi un mediu proprice pentru cresterea copiilor si bineinteles pt. d-voastra.
Plangerea pentru loviri si alte violente poate fi formulata si fara a avea certificat medico- legal, insa aveti nevoie de martori.
Oricum e trist ce vi se intampla si e bine sa va ganditi ce veti face pe viitor.
Ultima modificare: Duminică, 5 Septembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

Sot violent,vreau sa divortez,dar am un copil de 1 an madalina07 madalina07 Sotul meu este foarte violent si abuziv,suntem casatoriti de 1an jumate si avem un copil de un an.Desi amintentat de 2 ori divortul nu am continuat,dar acum ... (vezi toată discuția)
Agresat fizic Leonard011 Leonard011 Buna seara ... Am fost agresat de tatal unui tanar cu care am avut o altercatie verbala. Precizez ca am primit patru palme peste fata , am ripostat cu o palma ... (vezi toată discuția)
Am fost implicat intr un scandal Cristi Ioan Cristi Ioan Buna ziua. Ieri am fost la un bar cu un prieten care s a luat la harta cu patronul de acolo. In momentul acela patronul l a ridicat pe prietenul meu cu ... (vezi toată discuția)