Claudia Simion 
	    	Avocat

Claudia Simion 
	    	Avocat	    

allexandru77 
	    	Utilizator

allexandru77 
	    	Utilizator	    

danutza20 
	    	Utilizator

danutza20 
	    	Utilizator	    

allexandru77 
	    	Utilizator

allexandru77 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

maria stoica	                   

Buna seara;
Sunt in partaj cu fostul sot si mama mea a facut o cerere de interventie voluntara.Ce sanse am sa recuperez o cota mai mare din apartamentul ... (vezi toată discuția)
	                    maria stoica	                   

Buna seara;
Sunt in partaj cu fostul sot si mama mea a facut o cerere de interventie voluntara.Ce sanse am sa recuperez o cota mai mare din apartamentul ... (vezi toată discuția)

mirela150280	                   

in timpul casatoriei sotul meu a facut un imprumut la banca.acum ne-am despartit.instanta ma poate obliga sa platesc jumatate din acel imprumut.mentionez ca cu ... (vezi toată discuția)
	                    mirela150280	                   

in timpul casatoriei sotul meu a facut un imprumut la banca.acum ne-am despartit.instanta ma poate obliga sa platesc jumatate din acel imprumut.mentionez ca cu ... (vezi toată discuția)

boonik	                   

buna ziua eu si mama mea vreau sa ne mutam cu chirie pt ca tata e violent.am inaintat dosarul pentru divort ..au trecut aproape 2 luni si tot nu am primit ... (vezi toată discuția)
	                    boonik	                   

buna ziua eu si mama mea vreau sa ne mutam cu chirie pt ca tata e violent.am inaintat dosarul pentru divort ..au trecut aproape 2 luni si tot nu am primit ... (vezi toată discuția)