avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prestatia tabulara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prestatia tabulara

Buna ziua,
Vrea sa va prezint urmatoarea speta:
- in anul 1995 proprietarul unui teren arabil extravilan a incheiat un contract de vanzare cumparare sub semnatura privata cu o persoana
- in anul 1996 proprietarul acestui teren, adica cel inscris in Titlul de Proprietate, incheie un contract de intretinere tot pe acest teren cu o terta persoana. Proprietarul tabular a decedat ulterior.
Cel care a fost beneficiarul contractul de vanzare cumparare sub semnatura privata a actionat in instanta pe proprietarul din Titlul de Proprietate pentru prestatie tabulara.
Spuneti-mi va rog, se poate anula contractul de intretinere? beneficiarul acestuia nestiind de incheierea anterioara a unui contract de v-c sub semnatura privata
Cel care a primit prin intretinere terenul, a achitat pana in prezent toate taxele si impozitele aferente, nimeni nu a venit sa ii spuna ca terenul de fapt nu este al lui
Multumesc,
O zi placuta

Alte discuții în legătură

Cumparare teren girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta X este proprietarul unui teren + casa dar pe care l-a lasat drept mostenire prin testament unicului fiu. Atat X cat si fiul acestuia doresc sa vanda terenul ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta contract vanzare-cumparare marik0 marik0 Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati cu sfaturi in legatura cu urmatoarea speta: A si B incheie un ante-contract de vanzare-cumparare (in 1996). A(promitent ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor! stanceni stanceni Buna seara! Va rog sa-mi permiteti sa sunpun atentiei d-voastra urmatoarea situatie: acum cativa ani am cumparat un teren, dar intre timp proprietarii au ... (vezi toată discuția)