avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu proprietate padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu proprietate padure

Buna ziua, posed act de Vesnica Vanzare din 1927 pt 50 ha de padure a bunicului. Pe baza acestuia, mostenitorii am primit Procesul Verbal de punere in posesie, Procesul Verbal de predare primire si Fisa Tehnica pt 33 ha din care 9ha in 2004 si apoi 24 ha in 2006. Dupa intocmirea proceselor verbale si pana in prezent, primaria nu a inaintat documentele pentru eliberarea titlului de proprietate. Desi am insistat, primaria intarzie nejustificat inaintarea actelor. Va rog sa-mi dati un sfat pentru:
1. ce pasi trebuie urmati pt obtinerea Titlului de proprietate pt cei 33 ha inclusi in procesul verbal de predare - primire
2. cum am putea obtine restul de 17 ha care nu au fost inca atribuite
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Doncean , utilizator 21:17, 10 Septembrie 2010
Domnule,

PONTUL - adica avutia - PADUREA -este foarte mare. Angajati un avocat PUTERNIC pentru a castiga integral padurea. Pun pariu ca cele 17 ha nu le veti primi in veci. Sunt multe ascunzisuri, va spun adevarat. Mai bine ramane avocatul cu 17 ha, decat sa fie pierduta padurea.
Totusi, incercati la Comisia Judeteana de punere in posesie. Acolo se elibereaza titlul de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv punere în posesie fără titlu de proprietate Viorel Badea Viorel Badea Buna ziua, Bunicul meu detine o suprafata de 1 ha de padure prin reconstituirea dreptului de proprietate, pt care i s-a eliberat Proces Verbal de punere in ... (vezi toată discuția)
Punerea in posesie a unei paduri danielnicola danielnicola te as ruga sami zici cum se procedeaza pentru punerea in posesie a padurii .mentionez ca mi sa dat un titlu de proprietate dar numai pe o parte din padurea ce ... (vezi toată discuția)
Violarea proprietatii private sorinflorentin sorinflorentin Buna ziua, Sunt proprietarul a 11 ha de pădure. Acum câteva zile (10 zile) am aflat de la pădurar ca un hectar din padure a fost arat de către primarul ... (vezi toată discuția)