avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... punerea in posesie a unei paduri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

punerea in posesie a unei paduri

te as ruga sami zici cum se procedeaza pentru punerea in posesie a padurii .mentionez ca mi sa dat un titlu de proprietate dar numai pe o parte din padurea ce mi se cuvine . teas ruga sami dai cat mai multe detalii .multumesc mul
Cel mai recent răspuns: viorel afloarei , utilizator 22:18, 18 Aprilie 2018
Daca comisia locala de fond funciar a facut propunerea de validare a unei suprafete de padure, fiind inscrisa in anexa corespunzatoare si validata de comisia judeteana, se solicita ocolului silvic competent un amplasament pentru punerea in posesie, se intocmeste procesul verbal de punere in posesie si se emite titlul de proprietate. Daca s-a validat doar o parte din suprafata solicitata, ar trebui sa va adresati instantei de judecata.
tatal meu a primit 2 ha de padure , la primarie au spus ca a mai primit 3 ha , dar nu stie cand si unde , ce sa faca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 247/2005 justinn justinn Buna ziua, in urma cererii depusa in baza legii nr. 247/2005 comisia judeteana a validat cerea la data de 9 ian 2007.Comisia locala a refuzat punerea in ... (vezi toată discuția)
Mostenire padure Andreea L. Andreea L. In 2004 in urma unui proces de iesire din indiviziune,prin sentinta judecatoareasca data atunci,definitiva si irevocabila,care nu a mai fost atacata cu recurs ... (vezi toată discuția)
2 p.v. de punere în posesie pe acelaºi amplasament Katri Katri Deţin un proces verbal de punere în posesie din 2005 (semnat de primar, secretar, reprezentantul Ocolului silvic, topograf, reprezentant legal al ... (vezi toată discuția)