avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PV punere în posesie fără titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PV punere în posesie fără titlu de proprietate

Buna ziua,

Bunicul meu detine o suprafata de 1 ha de padure prin reconstituirea dreptului de proprietate, pt care i s-a eliberat Proces Verbal de punere in posesie, fara a i se elibera si titlu de proprietate.
El doreste sa faca cadastru pe aceasta suprafata de padure, insa cei de la cadastru i-au spus ca nu pot sa-i faca documentatia cadastrala si carte funciara daca nu are un document autentic (titlu de proprietate, act de vanzare-cumparare, etc.).De asemenea, cei de la Primarie sustin ca nu au plan parcelar si nici caiet cu masuratori sau schite pt padure.

Intrebare: cum trebuie procedat pt eliberarea titlului de proprietate pt padurea pe care bunicul o detine conform Procesului Verbal de punere in posesie? Mai este posibila eliberarea titlului de proprietate pt padure?

Va multumesc pt raspuns!

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate gresit ionraducanu ionraducanu Buna ziua, va rog sa postati sfaturi, opinii cu privire la urmatoarea speta: In anul 2004, socrului meu i-a fost eliberat un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate padure composesorat danaluas danaluas Obtinerea titlului de proprietate Care este procedura de obtinere a titlului de proprietate pentru suprafata de padure detinuta de Composesorat avand in ... (vezi toată discuția)
Dificultati intocmire plan cadastru dan_ionescu dan_ionescu Buna ziua..va rog sa ma ajutati sa inteleg ce se intampla si cum sa actionez in ceea ce am de facut... Detin in extravilanul orasului Topoloveni un teren ... (vezi toată discuția)