avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale reclamatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

reclamatie

as dori sa stiu si eu daca se poate cum pot face o reclamatie la garda financiara,cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: m.belu , utilizator 21:33, 11 Septembrie 2010
Formulati plangerea in nume propriu, precizati obiectul reclamatiei si o trimiteti Garzii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este confidential numele reclamantului fany62 fany62 Am facut o reclamatie la Garda Financiara si au mers in control si au spus numele reclamantului este normal deoarece am fost intimidat dupa reclamatie ... (vezi toată discuția)
Reclamare angajator dragos_cerbu dragos_cerbu buna seara, Sunt barman,patronul nu-mi da voie sa imi verific inventarul!! e gestiunea mea,dar totusi daca o tura vrea sa ma scoata bine la inventar o face ... (vezi toată discuția)
Unde reclam garda financiara ContSters205948 ContSters205948 GARDA FINANCIARA O RECLAM LA BUCURESTI AM reclamat fostul angajator si mia scris ca au gasit totul bine, dar ITM a scris in raspuns ia sactionat firma unde am ... (vezi toată discuția)