ContSters158053 
	    	Utilizator

ContSters158053 
	    	Utilizator	    

cucu_bau 
	    	Utilizator

cucu_bau 
	    	Utilizator	    

Adrian Copil 
	    	Consilier juridic

Adrian Copil 
	    	Consilier juridic	    

cucu_bau 
	    	Utilizator

cucu_bau 
	    	Utilizator	    

lucalex	                   

Exista sanse de a fi restituita taxa de prima inmatriculare pentru o masina MAZDA 3 noua, EURO 4, daca a fost fabricata in Japonia si nu in UE? Exista practica ... (vezi toată discuția)
	                    lucalex	                   

Exista sanse de a fi restituita taxa de prima inmatriculare pentru o masina MAZDA 3 noua, EURO 4, daca a fost fabricata in Japonia si nu in UE? Exista practica ... (vezi toată discuția)

pavelmita	                   

am înmatriculat un autoturism în noembrie 2008 şi mi lau încadrat E1 de la E2,dar în urmă cu cîteva luni mi lau încadrat E2 dar artizanal pt că ... (vezi toată discuția)
	                    pavelmita	                   

am înmatriculat un autoturism în noembrie 2008 şi mi lau încadrat E1 de la E2,dar în urmă cu cîteva luni mi lau încadrat E2 dar artizanal pt că ... (vezi toată discuția)

thea30	                   

Buna ziua
In anul 2008 am achizitionat 2 autoturisme, in leasing, de la Romstal Leasing. In luna decembrie acestia ne-au transmis ca trebuie platit urgent ... (vezi toată discuția)
	                    thea30	                   

Buna ziua
In anul 2008 am achizitionat 2 autoturisme, in leasing, de la Romstal Leasing. In luna decembrie acestia ne-au transmis ca trebuie platit urgent ... (vezi toată discuția)