avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie somatie executare silita A.N.A.F pentru ...
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie somatie executare silita A.N.A.F pentru contraventie rovineta

Buna seara as dori unele sfaturi la urmatoarea problema,in 24.11.09 am fost oprit de un echipaj de politie insotiti de agenti compania de drumuri si autostrazi politia mia ridicat talonul de inmatriculare lipsa rovineta (a doua zi lam ridicat cu rovineta) cei de la drumuri miau incheiat p.v.c.c lipsa rovineta 750ron 48 ore sau 2500ron in 15 zile masina este pe firma nu am obiectat am cerut un exemplar al p.v. dar mi sa spus ca masina e pe firma si ca il vor trimite prin posta la adresa firmei .Problema, masina a fost cumparata de mine de la firma insa nu apucasem sa o inmatriculez leam spus acest lucru dar au spus ca ei iau datele care sant pe certificat si nu de pe factura .A duoa zi am anuntat administratorul firmei de cele intimplate si iam cerut sami dea p.v cum il primeste sa achit in 48 ore amenda de 750ron.Astazi ma anuntat ca primit somatie de la ANAF si iau blocat conturile.Firma nu mai avea de multi ani adresa si sediul din certificatul de inmatriculare cei de la drumuri nau trimis prin posta cu confirmare sau deplasat la 16.12.09 la vechiul sediu si negasind pe nimeni lau afisat au pus si un martor pe p.v.de afisare cu nume si prenume fara adresa serie c. i. pe 22.11. 09 au trimis pvcc la ANAF cei de acolo au trimis somatie de executare silita pe noua adresa As dori sa stiu catre cine sa fac contestatie sau plangere sau ce pasi trebuie sa urmez in rezolvarea. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: agu13 , utilizator 22:42, 13 Septembrie 2010
Cei de la ANAF au procedat corect si procedural... intradevar firma respectiva ar fi trebuit sa va inmaneze p.v.-ul in timp util.
Practic in acest caz, dvs. nu aveti nici o vina.
dar firma nu aprimit pv-ul ci somatia de executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost amendat pentru ca am circulat pe dn fara rovinieta toni az toni az Am circulat pe dn-1 fara rovinieta, prin luna august 2011. Am fost prins si s-a intocmit proces verbal de constatare a contraventiei (PVCC). Specific ca de ... (vezi toată discuția)
Amenda rovignieta cristianus cristianus Astazi inainte sa-mi fac rovignieta pe un an de zile cred ca am fost prins de camere ca nu aveam. Bun sa presupunem ca in baza lor de date ( nu stiu cum ... (vezi toată discuția)
Speta janina drula janina drula x a vandut unei persoane un autoturism, cu care a incheiat o chitanta de mana la scurt timp dupa aceasta a decedat, proprietrul masinii nu a mai apucat sa ... (vezi toată discuția)