avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovignieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovignieta

Astazi inainte sa-mi fac rovignieta pe un an de zile cred ca am fost prins de camere ca nu aveam. Bun sa presupunem ca in baza lor de date ( nu stiu cum functioneaza inregistreaza pe hard camerele si pe urma sunt analizate datele, sau analiza este facuta online ) voi aparea ca neavand rovignieta, si imi trimit acasa pv. de constatare a contraventiei, voi mai fi obligat sa platesc si taxa de 28 euro pentru rovignieta?

Intreb pe cei care stiu sau au mai trecut prin asa ceva? Oare in cat timp se face comunicare p.v. de la constatarea contraventiei al domiciliul contravenientului?
Motive intemeiate pentru contestatie oare as gasi? Ironia sortii ar fi aceea ca la vechile rovigniete aveam o gramada de motive si am castigat cel putin 6 plangeri inaintate instantei competente ( bineinteles ptr cauzele de la serviciu ) iar acum cand e vorba despre mine nu stiu ce sa fac :-))
Cel mai recent răspuns: ana_abo , utilizator 15:42, 8 Decembrie 2010
Am fost prins fara rovineta in apr.2010 la bacau. Masina pe firma, mi s-au luat placutele, am platit amenda la compania de drumuri, am platit rovineta, am facut delegatie si cerere pt. eliberarea placutelor de inmatriculare + amenda sofer + 2 zile pierdute pe la ghisee ... etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - instanta competenta amendatu amendatu poti fi contestate amenzile pentru lipsa rovinietei in contencios admnistrativ ? (vezi toată discuția)
Amendat fara a savarsi vreo contraventie faleza faleza am fost oprit de un agent de circulatie si dupa verificarea documentelor,a rovinietei ,a incarcaturii ,mi-a adus la cunostinta ca nu purtam centura de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu rovigneta sandoor sandoor Buna ziua, am o Dacie double cab, de 3 ani, pentru care anual in Octombrie cumpar rovigneta pe un an de zile ca sa nu mai am problema in urmatorii 12 luni. In ... (vezi toată discuția)