avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Explicatie art.22 legea 7/1996
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Explicatie art.22 legea 7/1996

Art. 22
Inscrierea unui drept se poate efectua numai:
a) impotriva aceluia care, la inregistrarea cererii sale, era inscris ca titular al dreptului asupra caruia inscrierea urmeaza sa fie facuta;
b) impotriva aceluia care, inainte de a fi inscris, si-a grevat dreptul, daca amandoua inscrierile se cer deodata.


Nu inteleg! Sora mea e titulara de drept a imobilului din data de 08.09.10(actele au fost insa semnate dindata de 26.08.10) iar cererea de inscriere a existentei procesului are trecut jos in stanga la pagina data de 09.09.10, iar procesul a fost deschis la data de 02.09.10 impotriva fratelui meu nu a surorii mele . Explicati-mi va rog cum sa interpretez aliniatul de mai sus din legea 7/1996.
Cel mai recent răspuns: lilicrin , utilizator 11:13, 17 Septembrie 2010
chiar am nevoie de un raspuns, un punct de vedere cat mai repede posibil. Va rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea cadastrului si a publicitatii imobiliare fanamarius fanamarius BUNÃ,VÃ ROG SÃ MÃ LÃMURIŢI DACÃ SE POATE CU PRIVIRE LA art 20 şi art 22lit a din legea cadastrului si a publicitatii imobiliare şi art 49 tot din ... (vezi toată discuția)
Greselile la cartea funciara crida crida Buna ziua! Am o problema care imi depaseste limitele intelegerii, dar poate ca aveti dvs. vreo idee sau sfat. In 2002, in urma unei sentinte judecatoresti, ... (vezi toată discuția)
Cum pot intabula ce mi s-a respins? ionut daniel ionut daniel .......Documentatia cadastrala anexata cererii a fost intocmita pentru intabularea dreptului de proprietate in favoarea numitei.....pentru terenul in ... (vezi toată discuția)