avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... propietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

propietate privata

in anul 1996 sotia mea a cumparat de la o societate comerciala un imobil .actionar principal era tatal ei.la varsta aceea sotia mea era minora avea 14 ani.a fost asistata la semnatura de mama ei.ulterior mama ei a decedat!societatea comerciala care i a vandut a fost radiata!ulterior noi l am despagubit pe tatal ei acum pt aceea casa(mentionez ca acel contact de vanzare cumparare a fost o donatie deghizata) intrebarea este daca tatal ei poate sa atace contractul de vanzare cumparare si cu ce sanse?multumesc frumos ,o zibuna!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:27, 19 Septembrie 2010
Trebuie sa dovedeasca in ce masura a fost deghizata acea vanzare. Chiar daca era o donatie, nu este nimic ilegal.
pai se poate dovedi ca a fost despagubit..... asa cum o intitulati plata...
care e situatia concreta cu tatal sotiei, de va puneti problema atacarii actului?
problema cu tatal este ca si a refacut viata...plus ca ma gandesc ca noi l am despagubit dupa vre o 16 ani(este ceva gresit in asta?).plus ca avem dovezi bancare care atesta ca i am virat banii! mentionez ca societatea comerciala care i a vandut sotiei a fost radiata! poate el ca persoana fizica sa atace contractul?are calitate procesuala ca persoana fizica?
deci imobilul, cand l-ati cumparat era pe societate....
pai dupa atatia ani ,nu cred ca mai poate promova cu succes vreun proces. Plus de asta nu isi poate invoca propria culpa...
am uitat sa mentionez ca sotia mea atunci cand s a facut succesiunea dupa moartea soacrei mele a renuntat in favoarea lui la un imobil in mediul rural prin neacceptare.ar putea fi si asta o dovada ca l am despagubit?

Alte discuții în legătură

contestare act vanzare cumparare apartament melcisor melcisor Buna ziua! Am si eu o nelamurire, va rog sa ma ajutati! [b]Se poate ataca in instanta un act de vanzare cumparare intre parinti si copii?[/b] Socrii mei ne ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare-propietate privata ContSters180412 ContSters180412 speta-1996 o societate comerciala prin unicul ei reprezentant pe nume POPESCU MARIAN vinde catre POPESCU ALIN (fiul lui POPESCU MARIAN) un imobil! POPESCU ALIN ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare ContSters180412 ContSters180412 speta: societate comerciala reprezentata de de singurul ei asociat (popescu ion) vinde catre fiul lui popescu ion minor acesta fiind un imobil! fiul avand 16 ... (vezi toată discuția)