avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie casa pe teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie casa pe teren extravilan

buna ziua.am cumparat anul trecut 1000 m de teren extravilan,cu promisiunea ca o sa se treaca in intravilan si voi putea construi.acum am mers la primarie si am aflat ca unde am eu terenul nu a fost prins in pud.eu cu toate astea vreau sa construiesc,ca de asta am cumparat terenul si m-a costat un pic[mai mult}.as vrea sa stiu ce riscuri imi asum daca voi construi?vreau sa precizez ca pe langa mine mai sunt 3 case ridicate.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Miracolo , utilizator 01:17, 15 Noiembrie 2020
Nu veti putea obtine autorizatie de constructie. Astfel, daca construiti se poate dispune amendarea dv si ridicarea constructie de catre Primarie sau Inspectoratul teritorial in Constructii.
pai doar e terenul meu,de ce sa o darame?in cazul asta le darama pe toate care sunt in aceasta situatie?am citit tot pe forum ca nu au voie sa le darame.
exista riscul sa va demoleze primaria casa daca veti construi fara autorizatie.
ma scuzati,dar pe terenul meu,proprietate privata,de ce sa o darame?nu trebuiau cei de la primarie sa prinda in plan urbanistic toate terenurile si acele case care sunt deja constriute???
ma scuzati,dar pe terenul meu,proprietate privata,de ce sa o darame?

Pentru ca o construiti fara autorizatie.
nu trebuiau cei de la primarie sa prinda in plan urbanistic toate terenurile si acele case care sunt deja constriute???

Cereti o copie a PUG, iar daca nu este prinsa parcela dumneavoastra puteti sa intocmiti o documentatie dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Instalare container pentru locuit nelush2103 nelush2103 As avea o intrebare. Ce avize am nevoie pentru instalarea unui container pentru locuit pe un teren proprietate particulara, undeva la tara intr-o comuna. Ma ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii pentru un salon evenimente tzigaie tzigaie Buna ziua, Intentionez sa deschid un cort de evenimente (nunti, botezuri, petreceri private). Din cunostiintele mele voi avea codurile CAEN 9329 si 5540 (pt ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru campare rulota tynadiana tynadiana Buna ziua, Ma adresez dvs. pentru un sfat. Am o rulota (casa mobila) si un teren extravilan in apropierea Bucurestiului. As dorii sa stiu pentru a duce ... (vezi toată discuția)