ContSters38557 
	    	Utilizator

ContSters38557 
	    	Utilizator	    

duwhyt 
	    	Utilizator

duwhyt 
	    	Utilizator	    

o_mores 
	    	Utilizator

o_mores 
	    	Utilizator	    

ContSters478 
	    	Utilizator

ContSters478 
	    	Utilizator	    

iuliana_rosca	                   

Pentru lucrarile de conceptie (proiecte, strategii) elaborate in timpul programului de munca exista drept de autor? (vezi toată discuția)
	                    iuliana_rosca	                   

Pentru lucrarile de conceptie (proiecte, strategii) elaborate in timpul programului de munca exista drept de autor? (vezi toată discuția)

stanciuu_auco	                   

am fost asociata cu un indivd, in timpul asocierii am apelat la o firma sa ne faca un site folosind un CD-catalog pentru piese pe care il detine toata ... (vezi toată discuția)
	                    stanciuu_auco	                   

am fost asociata cu un indivd, in timpul asocierii am apelat la o firma sa ne faca un site folosind un CD-catalog pentru piese pe care il detine toata ... (vezi toată discuția)

arosca	                   

Buna ziua,
Va rog sa imi comunicati daca partea de corectura pentru texte literare si pentru documentele traduse intra sub incidenta drepturilor de autor. Imi ... (vezi toată discuția)
	                    arosca	                   

Buna ziua,
Va rog sa imi comunicati daca partea de corectura pentru texte literare si pentru documentele traduse intra sub incidenta drepturilor de autor. Imi ... (vezi toată discuția)