avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... continuare recuperare utilaj societate in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

continuare recuperare utilaj societate in faliment

Mentionez ca avem contract de inchiriere cu societatea respectiva pe 2 ani in care se prevede ca rezilierea contractului are loc si daca nu s-a facut plata la termen.
Intre timp am facut plangere la politie , am luat legatura cu lichidatorul care nu recunoaste nimic, administratorul la fel nu stie nimic....Deci ce sanse sunt sa-mi recuperez bunurile si impotriva cui ar trebui sa ma indrept si cum ar trebui sa procedez? nu trebuia sa ia in considerare cont. de inchiriere, paza nu era necesara
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Og 119/2007 munteanuc munteanuc buna ziua, sunt administrator al unei societati comerciale. in anul 2005 am incheiat contract cu o firma de paza. in anul 2006 si-au schimbat denumirea si ... (vezi toată discuția)
Chirias care a plecat fraudulos din locuinta inchiriata Turcanu Turcanu Chiriasul este o firma si a plecat fara sa anunte proprietarul.Nu a lasat nicio adresa noua. La Oficiul Registrului Comertului figureaza ca firma in ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias inainte de termen lavra lavra Proprietarii garsonierei unde am stat cu chirie au vandut garsoniera si, cu toate ca contractul de inchiriere se semnase pe termen nelimitat, (avand asigurari ... (vezi toată discuția)